Home / archiefcentraal / nog steeds geen spoor van vermiste cherie

De 18-jarige Cherie Laurman uit Dalfsen is nog steeds niet gevonden. Donderdagochtend 6 september is zij met de trein van Dalfsen naar Zwolle gereisd. Om 08.26 uur checkte ze daar uit. Daarna is er niks meer van haar vernomen. Cherie is volgens de politie een kwetsbaar meisje. Om deze reden maken haar ouders en de politie zich ook ernstige zorgen. 

nog steeds geen spoor van vermiste cherie

Het meisje uit Dalfsen is 1.67m en heeft lang donkerblond haar. Ze droeg een spijkerbroek, een licht blousje, zwarte Puma schoenen en een opvallend zwart lederen jasje. De politie vraagt mensen die informatie over haar vermissing hebben contact op te nemen via 0800-6070. 

Lees ook

Lauk: Boa

Nu het gewone leven weer een beetje op gang komt, lijkt het soms of de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.