Home / archiefcentraal / nobach nieuwe tijden nieuw logo

Nobach Schoenen en Podologie in Olst komt met een nieuw logo, waarbij het bedrijf ervoor kiest om de klanten vanaf nu te bedienen onder de naam Nobach. Han Nobach, eigenaar en registerpodoloog, legt uit waarom: “Al geruime tijd bieden wij veel meer dan alleen podologie en schoenen. Door onze diverse expertises helpen wij mensen met pijnklachten of moeilijke voeten, om uiteindelijk weer lekker te kunnen lopen en lekker te kunnen blijven lopen”.

nobach nieuwe tijden nieuw logo

Nobach biedt een totaaloplossing voor optimale voetzorg voor jong en oud onder één dak. Het bedrijf bestaat uit een registerpodoloog, podotherapeut, drie pedicures en vijf schoenadvies specialisten. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat goede voetzorg niet enkel bij een goede therapiezool of schoen ligt, maar juist bij de combinatie daarvan. De effectiviteit van een therapiezool wordt pas optimaal benut als het in een goed passende schoen wordt gebruikt. 

Om het gewenste effect van deze combinatie te kunnen bereiken, is het aan te raden om regelmatig een voet-meting te laten uitvoeren. Voeten kunnen namelijk veranderen in de loop van de jaren.

Als toevoeging aan deze aanwezige expertise, heeft Nobach recent een 3D voetscanner in de winkel geplaatst. Hiermee kan in één minuut een 3D analyse van de voeten worden gemaakt om o.a. de druk, lengte- en breedtemaat te bepalen. Mede hierdoor kan beter worden geadviseerd welke schoen het best passend is bij de voet.

Om het logo feestelijk te introduceren, trakteert Nobach vanaf woensdag 12 tot en met vrijdag 14 september op koffie, thee en gebak. Bij een bezoek aan de winkel kunt u gratis een 3D voetscan laten maken en bij aankoop ontvangt u een gratis Nobach shopper, met een aantal leuke verassingen. Tot slot kunt u de komende vijf weken iedere week kans maken op een leuke prijs!

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.