nobach nieuwe tijden nieuw logo

Nobach biedt een totaaloplossing voor optimale voetzorg voor jong en oud onder één dak. Het bedrijf bestaat uit een registerpodoloog, podotherapeut, drie pedicures en vijf schoenadvies specialisten. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat goede voetzorg niet enkel bij een goede therapiezool of schoen ligt, maar juist bij de combinatie daarvan. De effectiviteit van een therapiezool wordt pas optimaal benut als het in een goed passende schoen wordt gebruikt. 

Om het gewenste effect van deze combinatie te kunnen bereiken, is het aan te raden om regelmatig een voet-meting te laten uitvoeren. Voeten kunnen namelijk veranderen in de loop van de jaren.

Als toevoeging aan deze aanwezige expertise, heeft Nobach recent een 3D voetscanner in de winkel geplaatst. Hiermee kan in één minuut een 3D analyse van de voeten worden gemaakt om o.a. de druk, lengte- en breedtemaat te bepalen. Mede hierdoor kan beter worden geadviseerd welke schoen het best passend is bij de voet.

Om het logo feestelijk te introduceren, trakteert Nobach vanaf woensdag 12 tot en met vrijdag 14 september op koffie, thee en gebak. Bij een bezoek aan de winkel kunt u gratis een 3D voetscan laten maken en bij aankoop ontvangt u een gratis Nobach shopper, met een aantal leuke verassingen. Tot slot kunt u de komende vijf weken iedere week kans maken op een leuke prijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.