Home / archiefcentraal / nieuw seizoen historisch heeten van start

Voor de werkgroep Historisch Heeten is het nieuwe seizoen weer begonnen. Op vrijdag 7 september is er weer een inloopavond in het woon- en zorgcentrum Stevenskamp in Heeten voor belangstellenden die meer willen weten over de dorps- en familiegeschiedenis.

nieuw seizoen historisch heeten van start

Leden van Historisch Heeten zijn aanwezig om te helpen bij het zoeken naar gegevens. De werkgroep beschikt over een lijst met namen en geboorte- en overlijdensdata op bidprentjes van voorouders. Boeken over de geschiedenis van Heeten liggen ter inzage en er zijn ook boeken te leen. Bezoekers zijn van harte welkom. De inloopavond duurt van 18.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Ricky’s cleaning channel

Ik ga mijn baan opzeggen. Ik word namelijk cleanfluencer. Heb ik over gelezen en dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.