Home / archiefcentraal / muziekcursus in olst

In Olst wordt dit najaar de cursus ‘In een Achtbaan door de Muziekgeschiedenis’ gegeven. Deelnemers horen acht donderdagmiddagen in oktober en november muziek uit allerlei tijden en landen. Ze bespreken wat ze gehoord hebben en delen luisterervaringen.

muziekcursus in olst

De cursus wordt gegeven aan de Jan Scamhartstraat 85 in Olst en begint op donderdagmiddag 11 oktober om 14.30 uur. Cursusleider Roel Smit zorgt voor uitgebreid cursusmateriaal en voor koffie/thee in de pauze. De middagen duren tot 16.45 uur. Kosten voor deelname aan de cursus bedragen 150 euro. Informatie en aanmelden: 06-21597949 of www.levenmetmuziek.com.

 

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.