Home / archiefcentraal / modeshows in centrum raalte

Raalte Mode Promotie presenteert op zaterdag 15 september weer een drietal najaarsmodeshows in het centrum van Raalte. De catwalk is ook dit najaar weer te vinden bij het terras van Grand Café Neuf. De modeshows beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Maar liefst 26 winkels werken hieraan mee. 

modeshows in centrum raalte

De najaarsmode laat dit jaar veel invloeden van vroeger zien, maar dan wel met nieuwe kleuren, zoals groen- en roodtinten en okergeel gecombineerd met zwart, grijs en blauw. Daarnaast zijn de ruiten terug en zijn er veel dierenprints, zachte tweedstoffen en gebreide truien.

Mooi Parfumerie verzorgt de make-up van de gelegenheidsmodellen; Ami Kappers zorgt voor de coiffures en Boertie Optiek voor de brilmode. De aankleding van het podium wordt dit jaar verzorgd door Huyskweker Pot uit Mariënheem. Elferink en X11 laten de laatste ontwikkelingen in de schoenen zien bij een aantal van de deelnemende modewinkels.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.