middeleeuws festijn in luttenberg

Onderweg komt de bezoeker mensen uit de middeleeuwen tegen; boeren, burgers en buitenlui, marskramers en kruidenvrouwtjes, edelen en bedelaars. Vertier en varieté, muziek en toneelspel, bourgondisch eten en drinken. Ambachtslieden, dames van vermaak, levende geschiedenis, pestlijders en geestelijkheid, soldaten, de beul en de bisschop. 

Deelname kost 5 euro, kinderen tot en met twaalf jaar betalen 2,50 euro. Kinderen die verkleed zijn in middeleeuwse sfeer hebben gratis entree. Met een polsbandje kom je binnen en beleef je het jaar 1318. De wandelroute is op die dag niet open voor hondenuitlaters en (hard)lopers, want dit is het schouwtoneel voor het Middeleeuws festijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.