meer miljonairs dan ooit in raalte en olst wijhe

De stijging van het aantal miljonairs in Raalte en Olst-Wijhe ligt in de lijn van de landelijke trend. Op 1 januari 2016 waren er in Nederland 112.000 miljonairshuishoudens, het grootste aantal sinds 2006, het jaar waarin het onderzoek voor het eerst werd uitgevoerd.

Een miljonairshuishouden heeft een vermogen van 1 miljoen euro of meer, waarbij de waarde van de eigen woning en de eventuele hypotheekschuld niet zijn meegeteld. Ook in omliggende gemeenten Dalfsen en Ommen steeg het aantal miljonairshuishoudens.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/SAYdxlQUKy4″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.