Home / archiefcentraal / meditatiedag in heino

Op zaterdag 13 oktober wordt in het parochiehuis achter de R.K. kerk (Canadastraat 22) een meditatie dag gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Thema van deze dag is; Thuis komen bij jezelf . De begeleiding is in handen van Jotika Hermsen (meditatielerares) en Hans van Solkema (predikant).

meditatiedag in heino

De kosten bedragen 10,00. Vrije gift voor begeleiding. Ervaring met meditatie niet persé nodig maar wel handig. Graag eigen kussen meenemen. Matjes en stoelen zijn aanwezig. We nemen zelf lunch mee. Opgeven: W.Coumou@concepts.nl

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.