Home / archiefcentraal / meditatiedag in heino

Op zaterdag 13 oktober wordt in het parochiehuis achter de R.K. kerk (Canadastraat 22) een meditatie dag gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Thema van deze dag is; Thuis komen bij jezelf . De begeleiding is in handen van Jotika Hermsen (meditatielerares) en Hans van Solkema (predikant).

meditatiedag in heino

De kosten bedragen 10,00. Vrije gift voor begeleiding. Ervaring met meditatie niet persé nodig maar wel handig. Graag eigen kussen meenemen. Matjes en stoelen zijn aanwezig. We nemen zelf lunch mee. Opgeven: W.Coumou@concepts.nl

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.