Home / archiefcentraal / maarten pouwels vertolkt belangrijke rol bij winstpartij eagles

Maarten Pouwels kwam deze zomer over van SV Dalfsen. Hij maakte in de voorbereiding een goede indruk op trainer John Stegeman. Vrijdagavond was hij opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. De 20-jarige aanvaller wist, kort na een invalbuurt, het winnende doelpunt te maken. Go Ahead Eagles won de wedstrijd met 1-2 en staat met negen punten aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. 

maarten pouwels vertolkt belangrijke rol bij winstpartij eagles

Het goede spel van Maarten Pouwels is niet onopgemerkt gebleven. De voormalige aanvaller van derdeklasser SV Dalfsen zette na de wedstrijd zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de ploeg uit Deventer.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.