luchtballon coen and sander vaart over salland

Coen en Sander hebben een bucketlist met een aantal bijzondere locaties waar ze hun radioshow willen presenteren. Ze maakten al radio vanaf de middenstip van de Johan Cruijff Arena, vanaf Schiphol en vanuit Meerdijk, het fictieve plaatsje in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Na de landing in Heeten arriveerde al snel de mobiele studio. Daarvanuit begon om 16.00 uur de uitzending en ook het laatste deel vond hier in plaats. Live beelden van de uitzending zijn te bekijken via staging2.538.nl

[tweetwidget type=”single” query=”1044590085826588672″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.