Home / archiefcentraal / live ok meekijken met de vaatchirurg

Normaal gesproken zijn de deuren van een operatiekamer hermetisch afgesloten voor publiek. Maar op zaterdag 6 oktober kan er ‘live’ meegekeken worden met een operatie bij RTV Oost. Ook kunnen er via social media vragen gesteld worden aan deskundigen.  In de nieuwe hybride-operatiekamer van het Deventer Ziekenhuis wordt een vaatprothese bij een patiënt in een verwijde buikslagader (aneurysma) geplaatst. De operatie is live te volgen bij TV Oost, rtvoost.nl en de RTV Oost-facebookpagina.

live ok meekijken met de vaatchirurg

Tijdens de operatie geeft een chirurg in de studio een toelichting op de beelden. Ook praten presentatoren Jolande Verheij en Stefan Klein Koerkamp met een ex-patiënt die in mei dezelfde operatie heeft ondergaan en met een huisarts over het voorkomen van hart- en vaatziekten, de symptomen en mogelijke behandelingen. Kijkers kunnen onder meer via facebook reageren en vragen stellen aan alle deskundigen.

‘Live OK’ zie je op zaterdag 6 oktober om 13.50 uur bij TV Oost, op Facebook.com/rtvoost en op rtvoost.nl. Het programma wordt herhaald op TV Oost op zondag 7 oktober om 14.00 uur.

Lees ook

Vogelgriepmaatregelen rondom Heeten van de baan

DEN HAAG – Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de maatregelen omtrent de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.