live ok meekijken met de vaatchirurg

Tijdens de operatie geeft een chirurg in de studio een toelichting op de beelden. Ook praten presentatoren Jolande Verheij en Stefan Klein Koerkamp met een ex-patiënt die in mei dezelfde operatie heeft ondergaan en met een huisarts over het voorkomen van hart- en vaatziekten, de symptomen en mogelijke behandelingen. Kijkers kunnen onder meer via facebook reageren en vragen stellen aan alle deskundigen.

‘Live OK’ zie je op zaterdag 6 oktober om 13.50 uur bij TV Oost, op Facebook.com/rtvoost en op rtvoost.nl. Het programma wordt herhaald op TV Oost op zondag 7 oktober om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.