lezing over niet aangeboren hersenletsel bij landstede in raalte

In Nederland hebben zo’n 650.000 mensen een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Dat aantal betreft alleen betrokkenen zelf, niet de naaste omgeving. Ook de familie ondervindt vaak allerlei problemen.

Kwaliteit van zorgverlening
De gevolgen van NAH kunnen heel verschillend zijn, maar kennen ook veel overeenkomsten. Tijdens de lezing op 9 oktober vertellen professionals van InteraktContour locatie Raalte over NAH in het algemeen, de cognitieve stoornissen én NAH in de praktijk van begeleiding en behandeling. Met theoretische kennis, praktijkvoorbeelden en het zelf laten ervaren, leveren zij deze avond een bijdrage aan de kwaliteit van zorgverlening rond de complexe NAH-problematiek.

Deelname kost € 10, aanmelden kan op staging2.groeiopleidingen.nl/particulier/nieuws/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.