Home / archiefcentraal / lezing over niet aangeboren hersenletsel bij landstede in raalte

Op dinsdagavond 9 oktober vindt van 18.30-21.00 uur een lezingenavond plaats bij Landstede MBO Raalte aan de Zwolsestraat 63A in Raalte. Deze avond voor verzorgenden, verpleegkundigen, medewerkers maatschappelijke zorg en andere geïnteresseerden is georganiseerd vanuit het landschap Gezond en Wel op de school en gaat over niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 

lezing over niet aangeboren hersenletsel bij landstede in raalte

In Nederland hebben zo’n 650.000 mensen een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie. Dat aantal betreft alleen betrokkenen zelf, niet de naaste omgeving. Ook de familie ondervindt vaak allerlei problemen.

Kwaliteit van zorgverlening
De gevolgen van NAH kunnen heel verschillend zijn, maar kennen ook veel overeenkomsten. Tijdens de lezing op 9 oktober vertellen professionals van InteraktContour locatie Raalte over NAH in het algemeen, de cognitieve stoornissen én NAH in de praktijk van begeleiding en behandeling. Met theoretische kennis, praktijkvoorbeelden en het zelf laten ervaren, leveren zij deze avond een bijdrage aan de kwaliteit van zorgverlening rond de complexe NAH-problematiek.

Deelname kost € 10, aanmelden kan op www.groeiopleidingen.nl/particulier/nieuws/ 

Lees ook

Voorbereidingen voor Open Monumentendag in Olst-Wijhe in volle gang

OLST/WIJHE – Op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de landelijke Open Monumentendagen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.