Home / archiefcentraal / lemele gaat los

Op vrijdag 26 oktober aanstaande is het zover: de derde editie van het muziekfestijn 'Lemele gaat LOS'. Een avond vol muzikale optredens van muzikanten, zangers en zangeressen die één ding gemeenschappelijk hebben: een (muzikale) band met het dorp Lemele.

lemele gaat los

Er zijn optredens van de Bargzangers, orkest en drumband van Kunst na Arbeid, Sharon, Sanne en Sean, en de bands Invited, Muziekhandel Droog, Bomb, Triple en The Flying Birds. Het belooft weer een zeer gevarieerde avond te worden met een veelheid aan muzikale stijlen en verrassende combinaties. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten met oude en nieuwe bekenden.

Zaal Dijk is open vanaf 19:00 uur, het programma begint om 19.30. De toegang is gratis, maar vol is vol.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.