lege stoelen ter nagedachtenis verkeersdoden overijssel

Het project ‘lege stoelen’ is een initiatief van het ROV Oost-Nederland en wordt in samenwerking met gemeenten gerealiseerd. Bert Boerman, voorzitter ROV Oost-Nederland: “De stoelen staan er om verkeersdeelnemers bewust te maken van het aantal verkeersdoden in de provincies Overijssel en Gelderland. Maar we willen ook verkeersdeelnemers bewust maken van hun eigen gedrag in het verkeer én aandacht vragen voor de eventuele bijdrage die zij zelf kunnen leveren aan een veilig verkeer. Werken aan verkeersveiligheid is heel belangrijk. Elke dag weer. Dit kunnen we als ROV Oost-Nederland niet alleen. Samen met alle verkeersdeelnemers moeten we ervoor zorgen dat ons land verkeersveiliger wordt. Elk slachtoffer is er immers één teveel.”

Herdenkingsbijeenkomst
Als verlengstuk van het project lege stoelen organiseert het ROV Oost-Nederland in samenwerking met Vereniging Verkeersslachtoffers een bijeenkomst voor nabestaanden. De herdenkingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 september 2018 om 16.30 uur in het provinciehuis in Arnhem. Conny Bieze, vice-voorzitter ROV Oost-Nederland: “We vinden het belangrijk om nabestaanden de ruimte te geven om hun geliefden te herdenken op EDWARD-DAY. De lege stoelen staan er om de verkeersslachtoffers te herdenken, maar we willen dit ook op een persoonlijke manier doen in de vorm van een bijeenkomst voor Oost-Nederland.” Nabestaanden, zoals vrienden en familieleden van verkeersslachtoffers, kunnen zich aanmelden voor deze herdenkingsbijeenkomst door een e-mail te sturen aan rovoostnederland@overijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.