Home / archiefcentraal / lancering van website noaberhaptrap

Op 11 juli won Fanny Beishuizen met haar initiatief 'Noaberhaptrap' de Gezondheidsverkiezing van de gemeente Raalte. Vrijdagmiddag werd de nieuwe website gelanceerd in Dorpshuus Heino. Wethouder Gerria Toeter was ook aanwezig.

lancering van website noaberhaptrap

Het idee van Noaberhaptrap is ‘fietsen voor je eten’ om je maaltijd bij elkaar te sprokkelen. Dit door bij mensen langs te gaan die een straatkraam hebben. Dit zijn vaak hobbyisten of tuinders. Fanny Beishuizen won een geldprijs van 4000,-. Dit geld werd gebruikt om de website te ontwikkelen waar mensen de opbrengst van hun tuin kunnen invullen en waar fietsers een fietstocht langs diverse kraampjes kunnen plannen. Zo’n honderdvijftig enthousiastelingen hebben zich al aangemeld.

Kijk op www.noaberhaptrap.nl om meer te weten te komen over het initiatief. 

\

Lees ook

Rick Evers: Ricky’s cleaning channel

Ik ga mijn baan opzeggen. Ik word namelijk cleanfluencer. Heb ik over gelezen en dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.