Home / archiefcentraal / laatste kans om expositie geschiedenis wijhese kermis te bezoeken

De expositie had aan bezoekers geen gebrek. Ruim zeshonderd belangstellenden kwamen langs om de unieke expositie over de geschiedenis van de Wijhese kermis te bekijken. De reacties waren zeer positief. 

laatste kans om expositie geschiedenis wijhese kermis te bezoeken

Er is een lange geschiedenis van de Wijhese kermis bekend. In de Deventer Almanak werd in 1679 al gesproken over de Wijhese kermis. De expositie zelf toont de geschiedenis vanaf 1900. De rode draad in het geheel is de familie Gigengack, die 109 jaar met hun draaimolen in Wijhe heeft gestaan.

De Historische Vereniging Wijhe biedt u voor de laatste keer de gelegenheid om de expositie te bekijken. Dat kan bij het Wijhes Museum aan de Kerkstraat 32-34 in Wijhe op zaterdag 29 september van 14.00 tot 16.00.

 

 

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.