kunstroute in en om luttenberg

Kunstenaars uit Luttenberg en omgeving laten op verschillende locaties hun mooiste werk zien. Routeboekjes zijn verkrijgbaar bij Elckerlyc. De route meet circa 20 kilometer. De deelnemers komen onderweg langs beeldhouwwerk, bloemsierkunst (in de kerk speciaal rouwbloemsierwerk van AKI-studente Marleen Campmans), schilderijen, quilts, modeltreinen, glaswerk en sieraden. Enthousiast geworden en zin om zelf aan de slag te gaan? In Elckerlyc wordt die dag een gratis workshop schilderen gegeven. De route is geschikt voor fietsers en automobilisten. De locaties zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.