Home / archiefcentraal / koudste atb toertocht heeten ooit geniet een warme belangstelling

De twaalfde editie van de ATB Ponyveldtoertocht Heeten gaat de geschiedenis in als de koudste aflevering. Al ruimschoots voor de officiële inschrijftijd stroomden de deelnemers de ponytent binnen om zo vroeg mogelijk van start te gaan. De vooruitzichten voor de late ochtenduren waren dreigend, met veel regen op komst. De route lag er ondanks de overvloedige regenbuien van de voorgaande dagen op zondagochtend schitterend bij.

koudste atb toertocht heeten ooit geniet een warme belangstelling

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde toertocht. Dit jaar ging de tocht via de Zonnenbergen, Averlo, het Wechelerveld naar de pauzeplek aan de Averlose Houtweg. Hier was de splitsing van 35 km en 60 km. De 35 km ging daarna via bospaadjes en landweggetjes weer terug naar Heeten. De 60 km maakte nog een extra lus over prachtige onderdelen van de groene route om vervolgens weer via de pauzeplek richting Heeten te koersen.

Toen miezerige neerslag langzaam overging in stevige buien waren de meeste deelnemers weer op het droge, waar men kon genieten van de gezellige afterparty in de ponytent. De deelnemers lieten zich de geserveerde kaas en worst goed smaken. Onder het genot van een gratis consumptie kwamen de verhalen over de belevenissen in de ochtend boven. De organisatie kreeg vele complimenten over de prachtige routes, perfecte organisatie en de kenmerkende gezelligheid van de ATB ponyveldtoertocht Heeten. Alle foto’s zijn hier te bekijken.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.