Home / archiefcentraal / korendag in lierderholthuis

Op zaterdag 29 september vindt er een korendag plaats in de St. Nicolaaskerk in Lierderholthuis. Zeventien koren uit de Emmanuelparochie treden op. Zij brengen een divers repertoire aan liederen ten gehore. Vanuit elke locatie is er minimaal een deelnemend koor.

korendag in lierderholthuis

Naast het luisteren naar de koren bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan een zangworkshop. Die wordt gefaseerd gegeven: het eerste deel duurt van 11.45 tot 12.15 uur en het tweede van 13.15 tot 13.45 uur. De entree is gratis. De Korendag duurt van 9.30 tot 16.00 uur. Vanaf 9.00 uur staat er koffie klaar in het dorpshuis.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.