knolln rock met impuls en strike2

“Knoll’n rock is ontstaan omdat we graag wat meer rock’n roll in de buurt wilden hebben”, vertelt Roy Kappert, die samen met zijn maten Rob Kolkman en Ronnie Schotman de fuif organiseert. “In Broekland heb je Broekrock, in Heeten waren er ook meerdere festivals; zoiets wilden wij ook. We houden het allemaal heel simpel. Een tent met een bar en een podium en een snackbar buiten. Als we honderdvijftig man trekken, zijn we tevreden. We programmeren wat we zelf leuk vinden. Het ene jaar is dat muziek uit de sixties en seventies, het andere jaar rockhits van nu.”

Roy, Rob en Ronnie zijn de enige drie die zijn overgebleven van de organisatie, waarmee het elf jaar geleden allemaal begon. Ambitie om te groeien hebben ze niet. “Het is aardig wat werk. We regelen alles zelf. Bij het opbouwen krijgen we hulp van een paar jongens uit de buurt en het barpersoneel bestaat uit vriendinnen, vrienden en kennissen. Als je boven de 250 man komt, moet je alweer beveiligers regelen. Dat willen we niet. Als het er maar uit kan. Er zijn jaren geweest dat we zelf de portemonnee moesten trekken. Als het dan bij een eurootje of vijftig blijft, is dat niet erg, maar het liefste houden we iets over. Zodat we het jaar erop wat extra budget hebben om in het programma te investeren. En dat lukt de laatste jaren ook!”

Programma
Impuls komt uit de omgeving Wesepe/Averlo speelt hits uit de vorige en huidige eeuw. Strike2 heeft al vaker opgetreden op de Boskamp. Deze twee dames en drie heren uit Brabant weten van elk feestje een knalfeest te maken. Dat deden ze drie jaar geleden bij de Barn-Edition met verve. Van mash-ups, medleys, guilty pleasures tot rustige ballads en harde, ruige 80’s/90’s klassiekers.

Aanvang is om 20.30 uur. Tot half tien is de entree gratis. Daarna wordt 5 euro gevraagd. Voor meer info over de bands check impuls-band.nl of strike2.nl. Verdere info over Knoll’n Rock is te vinden op staging2.facebook.com/knollnrock.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.