Home / archiefcentraal / kleurige tegels in luttenberg

Afgelopen week zijn er meer dan 200 kleurige tegels met kindertekeningen geplaatst in de trottoirs van Luttenberg. Deze werden geplaatst door Michel Reimert van Strak straat & grondWerk, voor een blijvend kunstwerk en in het kader van de Kunsroute. 

kleurige tegels in luttenberg

De andere kunstwerken: bloemsierkunst, keramiek, sieraden, schilderijen, glaswerk, houtsnijwerk, modeltreinen, quilts en landschapskunst, kunnen zondag 23 september worden bewonderd. Haal bij Elckerlyc een bakkie koffie en een routeboekje en ga op pad. Eeen route in en om Luttenberg, ongeveer 20 kilometer. Goed te fietsen, maar ook per auto te bereiken. Ook is er  in Elckerlyc kun je een gratis workshop schilderen te doen. De activiteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur. 

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.