Home / archiefcentraal / klaverjassen in de kelder van het kulturhus

Vanaf september kan er tot april 2019 weer gekaart worden in de kelder van het Kulturhus in Holten. Een werkgroep van vrijwilligers van ViaVie Welzijn organiseren iedere dinsdagavond een gezellige kaartavond.

klaverjassen in de kelder van het kulturhus

Vanaf 19.30 komen er gemiddeld zo’n veertig dames en heren samen voor een avond klaverjassen. Dit is uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Er wordt in competitie gekaart, waarbij het gemiddelde van het gehele seizoen telt.

Naast de reguliere dinsdagavonden, organiseren de vrijwilligers van de kaartclub ook twee keer per jaar speciale avonden met leuke prijzen. Op zaterdag 10 november wordt de jaarlijkse kaartmarathon georganiseerd.

De deelnemers van de kaartclub hopen op nieuwe enthousiastelingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via  0548- 36 27 55 of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.