klaverjassen in de kelder van het kulturhus

Vanaf 19.30 komen er gemiddeld zo’n veertig dames en heren samen voor een avond klaverjassen. Dit is uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Er wordt in competitie gekaart, waarbij het gemiddelde van het gehele seizoen telt.

Naast de reguliere dinsdagavonden, organiseren de vrijwilligers van de kaartclub ook twee keer per jaar speciale avonden met leuke prijzen. Op zaterdag 10 november wordt de jaarlijkse kaartmarathon georganiseerd.

De deelnemers van de kaartclub hopen op nieuwe enthousiastelingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ViaVie Welzijn via  0548- 36 27 55 of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.