kevelaerlof in de basiliek van raalte

Ruim 300 parochianen uit Salland zijn begin september op bedevaart geweest naar het Duitse Mariabedevaartsoord Kevelaer. De dag vol bezinning en ontmoeting stond in het teken van het jaarthema ‘Met Maria op zoek naar vrede’. Dit thema is gekozen omdat dit jaar in Münster de Duitse Katholiekendagen zijn gehouden met het thema ‘Zoeken naar vrede’.

Het lof begint op 7 oktober om 19.00 uur, maar mensen zijn al om 18.30 uur welkom. Dan start de zang door de koren en klinkt er muziek van de fanfare. Aan dit lof zullen meewerken de fanfare St. Caecilia uit Heeten, het gemengd koor van de H. Kruisverheffing uit Raalte en het koor uit Nijverdal dat mee is geweest op bedevaart naar Kevelaer. Vicaris Cornelissen is hoofdcelebrant. Pastoor Monninkhof, de nieuwe pastoor van de Emmanuelparochie (Lemelerveld e.o.) zal de preek verzorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.