Home / archiefcentraal / kerkquiz in de lichtbron

Wie wordt de slimste kerkganger van Lemele en Lemelerveld? Wie weet het meeste over De Lichtbron, wie kan veel vertellen over de Brugkerk? Voor wie heeft de heilig HartKerk geen geheimen en wie is er vertrouwd met de Ichthuskerk? Wie, oh wie wordt de slimste kerkganger? Dat wordt op 16 oktober bepaald tijdens de grote ‘Over-de-drempel-kerk-quiz’ in de Lichtbron.

kerkquiz in de lichtbron

Om 19.30 uur is iedereen daar welkom om de eigen kennis op een leuke manier te toetsen en al die andere kerkgangers op een plezierige manier te ontmoeten! Deze quiz gaat uit van de Raad van Kerken Lemele/Lemelerveld. Deelname is gratis. Opgave is mogelijk via mob. 06-221789 of doesburgjwvan@gmail.com, maar hoeft niet. Het is mogelijk om als team mee te doen; individuele deelnemers worden ter plekke in een team ingedeeld.

 

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.