kennismaken met muziek tijdens derde editie ronde van raalte

Foto ter illustratie | Archief

De Ronde van Raalte bestaat uit tien muzieklessen. Drie lessen worden gegeven bij Ralda en staan in het teken van wereldmuziek. De kinderen maken kennis met de instrumenten die gebruikt worden bij wereldmuziek. Bij de volgende drie lessen spelen ze in een echt popbandje bij de PopRock Factory en kunnen ze kiezen uit de instrumenten die in een band worden bespeeld. De laatste vier lessen zijn bij St. Caecilia. Daarbij maken de kinderen kennis met het orkest.

De Ronde van Raalte is een kennismaking met muziekverenigingen en muziekinstrumenten. De kinderen hoeven van te voren niets te kunnen, maar gaan juist op zoek naar iets op het gebied van muziek dat zij leuk vinden. De Ralda-lessen zijn gepland op de dinsdagen 2, 9 en 16 oktober (in Boerderij Strunk; telkens van 15.00-16.00 uur); de lessen met de PopRockFactory op de woensdagen 31 oktober en 7 en 14 november (in het Kulturhus; telkens van 14.00-15.00 uur) en de lessen bij St. Caecilia op de donderdagen 22 en 29 november en 6 en 13 december (in de Klanken; telkens van 17.00-18.00 uur).

De Ronde van Raalte wordt op zaterdag 15 december afgesloten met een muzikaal feestje in de Klanken. De deelnamekosten bedragen 25 euro (tien lessen en de muzikale afsluiting). Aanmelding (voor 1 oktober) via: rvr@ralda.nl. Voor extra informatie bel naar mob: 06 23760797.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.