kennismaken met bridge in den nul

Ook kunnen ze met assistentie van leden van de bridgeclubs enkele spellen meespelen. Daarnaast krijgen ze informatie over de bridgecursussen van de Bridgeclub Olst en Bridgeclub Wijhe die dit najaar worden gegeven. Na twaalf avonden kennen de deelnemers de beginselen van het bridge-spel. De kennismakingsmiddagen zijn op woensdag 26 september en zaterdag 29 september bij Brasserie Op Duur (infocentrum) in den Nul, waar men van 13.30 tot 16.30 uur binnen kan lopen. Ook is het mogelijk om op woensdag 26 september voor proef de eerste cursusles van Bridgeclub Wijhe bij te wonen in het SPOC te Wijhe. Die begint om 13.45 uur. Bij bridgeclub Olst speelt men op maandagavond en op donderdagmiddag; bij bridgeclub Wesepe op dinsdagavond en bij Bridgeclub Wijhe op maandagavond en op woensdagmiddag.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.