Home / archiefcentraal / kennismaken met bridge in den nul

De bridgeclubs in Olst-Wijhe, BC Olst, BC Wesepe en BC Wijhe, houden op woensdag 26 en zaterdag 29 september twee kennismakingsmiddagen bij Brasserie Op Duur in Den Nul. Tijdens deze middagen komen de bezoekers van alles te weten over het spel en het spelen in competitieverband.

kennismaken met bridge in den nul

Ook kunnen ze met assistentie van leden van de bridgeclubs enkele spellen meespelen. Daarnaast krijgen ze informatie over de bridgecursussen van de Bridgeclub Olst en Bridgeclub Wijhe die dit najaar worden gegeven. Na twaalf avonden kennen de deelnemers de beginselen van het bridge-spel. De kennismakingsmiddagen zijn op woensdag 26 september en zaterdag 29 september bij Brasserie Op Duur (infocentrum) in den Nul, waar men van 13.30 tot 16.30 uur binnen kan lopen. Ook is het mogelijk om op woensdag 26 september voor proef de eerste cursusles van Bridgeclub Wijhe bij te wonen in het SPOC te Wijhe. Die begint om 13.45 uur. Bij bridgeclub Olst speelt men op maandagavond en op donderdagmiddag; bij bridgeclub Wesepe op dinsdagavond en bij Bridgeclub Wijhe op maandagavond en op woensdagmiddag.

 

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.