Home / archiefcentraal / kanaalzwemtocht van bjorn aarnink geslaagd

Bjorn Aarnink uit Heeten, lid van Hera ‘11/SaVAS, zwom afgelopen zondag twee kilometer in het Overijssels Kanaal. Het was een speciale actie waarmee hij geld ophaalde om zijn deelname aan de Special Olympics in Abu Dhabi te financieren. 

kanaalzwemtocht van bjorn aarnink geslaagd

Bjorn dook bij de Veldkampsbrug in Heeten het water in om er bij de Ramelerbrug in Raalte weer uit te komen. Hij kreeg bij zijn actie versterking van teamgenoot Wessel en, wat later, Annemiek; allebei, net als Björn, openwaterzwemmers. Björns moeder verklaarde na afloop dat de actie financieel geslaagd is. Björn heeft nu een nieuw doel: goud in Abu Dhabi.

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.