Home / archiefcentraal / kachel fm jammer van het weer maar verder super geslaagd

“Jazeker zijn we tevreden”, stelt Stefan Eilert van Kachel FM over het verloop van het piratenfeest in Hoonhorst. “Het was jammer van het weer, maar qua bezoekersaantallen hebben we er weinig van gemerkt. Voor onszelf was die regen af en toe wel lastig.”

kachel fm jammer van het weer maar verder super geslaagd

Stefan schat dat er vrijdag circa 1.500 bezoekers een kijkje kwamen nemen; zaterdag circa 3.500 (Waarmee we ook het maximum hebben bereikt, maar gelukkig hoefden we niemand te weigeren”) en zondag 2.000. Fotografe Annet van Raalten schoot deze foto zondagmiddag. Normaal gesproken is het op dat tijdstip al wat drukker, maar het weer hield velen nog even thuis. “Maar toen Jannes zo rond half zeven begon, stond er serieus volk in de tent!”

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.