jubileumfeest bij sallandshoeve

Maarten-Teun: “Ik weet het nog goed dat ik ruim vijf jaar geleden het pand voor het eerst binnenstapte. Daar zit wel wat in, dacht ik toen. De afgelopen jaren hebben we flink in de boerderij geïnvesteerd. Van sec een restaurant, zijn we doorgestoomd naar een locatie waar onze gasten ook terechtkunnen voor activiteiten, feestavonden en catering op locatie. We willen onze gasten een compleet aanbod bieden. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met de verhuur van verschillende springkussens en catering op locatie.”

Tijdens de jubileumdag zijn er diverse activiteiten. Zo is er een foodmarkt en kunnen de bezoekers kijken naar een demonstratie happas en tapas. Verder staat de barbecue klaar en is er een loterij met mooie prijzen. Gasten die tijdens de open dag een feest bespreken, ontvangen 15 procent korting op het eindbedrag. Voor meer informatie zie staging2.boerderijsallandshoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.