Home / archiefcentraal / jubileumfeest bij sallandshoeve

 In juni was het vijf jaar geleden dat Maarten-Teun Nijmeijer Boerderij Sallandshoeve in Nieuw Heeten heeft overgenomen. Een mooie mijlpaal om op terug te blikken. Daarom is iedereen op zaterdag 22 september van 14.00 tot 20.00 uur welkom een kijkje te nemen bij het horecabedrijf. 

jubileumfeest bij sallandshoeve

Maarten-Teun: “Ik weet het nog goed dat ik ruim vijf jaar geleden het pand voor het eerst binnenstapte. Daar zit wel wat in, dacht ik toen. De afgelopen jaren hebben we flink in de boerderij geïnvesteerd. Van sec een restaurant, zijn we doorgestoomd naar een locatie waar onze gasten ook terechtkunnen voor activiteiten, feestavonden en catering op locatie. We willen onze gasten een compleet aanbod bieden. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met de verhuur van verschillende springkussens en catering op locatie.”

Tijdens de jubileumdag zijn er diverse activiteiten. Zo is er een foodmarkt en kunnen de bezoekers kijken naar een demonstratie happas en tapas. Verder staat de barbecue klaar en is er een loterij met mooie prijzen. Gasten die tijdens de open dag een feest bespreken, ontvangen 15 procent korting op het eindbedrag. Voor meer informatie zie www.boerderijsallandshoeve.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.