jongeren ontmoetingscafe in t spoc

Onder begeleiding van een jongerenwerker nodigen ze deze jongeren van harte uit om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Daarnaast zijn er dartborden, tafelvoetbal, diverse spellen, en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje.

De data van het jongeren ontmoetingscafé zijn; 29 september,27 oktober, 24 november en 22 december. Van 19.30 tot 22.00 uur zijn jongeren welkom.
Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Meer informatie is te krijgen bij jongerenwerkers Barbara ter Beke 06- 32452433 of Jessica Stoffer 06-58081332.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.