Home / archiefcentraal / jongeren ontmoetingscafe in t spoc

Op elke laatste zaterdagavond van de maand houdt WijZ welzijn in ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe, het jongeren ontmoetingscafé. Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar die een beperking hebben.

jongeren ontmoetingscafe in t spoc

Onder begeleiding van een jongerenwerker nodigen ze deze jongeren van harte uit om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Daarnaast zijn er dartborden, tafelvoetbal, diverse spellen, en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje.

De data van het jongeren ontmoetingscafé zijn; 29 september,27 oktober, 24 november en 22 december. Van 19.30 tot 22.00 uur zijn jongeren welkom.
Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Meer informatie is te krijgen bij jongerenwerkers Barbara ter Beke 06- 32452433 of Jessica Stoffer 06-58081332.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.