Home / archiefcentraal / jaarvergadering plaatselijk belang den nul

Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur houdt op dinsdag 2 oktober de jaarlijkse ledenvergadering in BIJRipperda in Den Nul. ‘s Middags brengt het bestuur samen met het college van Olst-Wijhe een bezoek aan Meubelstoffering André Brinkhof aan de Rijksstraatweg. De ledenvergadering begint om 20.00 uur. 

jaarvergadering plaatselijk belang den nul

Gesproken zal worden over onder andere de dijkversterking Olst-Zwolle en de mogelijke gevolgen voor Den Nul, en ook over de stand van zaken rondom de Energievisie (mogelijke komst windmolens). Aanwezigen kunnen vragen stellen aan het College. Ook is er aandacht voor het 40-jarig bestaan van PB Den Nul-Fortmond-Duur.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.