Home / archiefcentraal / ivn raalte organiseert paddenstoelenexcursie

Op zondag 7 oktober organiseert IVN Raalte een paddenstoelexcursie. Deelnemers kunnen kennis maken met helpers, moordenaars en opruimers als de heksenboleet, ridderzwam, honingzwam, evenbankje en duivelsbroodrussula. De excursie vindt plaats in het bos van het Reelaer.

ivn raalte organiseert paddenstoelenexcursie

De excursie start op 7 oktober om 14.00 uur op de hoek van de Knapeveldsweg, in de tweede scherpe bocht. Let daar op de IVN-vlag. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Deelnemers kunnen onderweg bovendien mooie foto’s maken en zo meedoen aan de fotowedstrijd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van IVN Raalte. Kijk voor meer informatie op www.ivn.nl/raalte.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.