Home / archiefcentraal / introductiecursus gemeentepolitiek van burgerbelangen

BurgerBelangen verzorgt komend najaar weer een introductiecursus Gemeentepolitiek. De cursus is bedoeld voor zowel leden als overige belangstellenden. Aan de orde komen onder andere onderwerpen als gemeentefinanciën, de beslismomenten, de rollen in de raad, een kennismaking met debattechnieken en de positie van een steunfractie.

introductiecursus gemeentepolitiek van burgerbelangen

Per bijeenkomst wordt ingegaan op de onderwerpen die op dat moment spelen binnen de Raalter politiek. De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagavonden. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar info@burgerbelangenraalte.nl. Voor meer informatie: 06-38073565.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.