Home / archiefcentraal / introductiecursus gemeentepolitiek van burgerbelangen

BurgerBelangen verzorgt komend najaar weer een introductiecursus Gemeentepolitiek. De cursus is bedoeld voor zowel leden als overige belangstellenden. Aan de orde komen onder andere onderwerpen als gemeentefinanciën, de beslismomenten, de rollen in de raad, een kennismaking met debattechnieken en de positie van een steunfractie.

introductiecursus gemeentepolitiek van burgerbelangen

Per bijeenkomst wordt ingegaan op de onderwerpen die op dat moment spelen binnen de Raalter politiek. De bijeenkomsten worden gehouden op dinsdagavonden. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar info@burgerbelangenraalte.nl. Voor meer informatie: 06-38073565.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.