inschrijving derde editie dalfser voetbalquiz geopend

De kantine is op 10 november geopend vanaf 18.30 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.00 uur. Deelname is voor alle leeftijden en het inschrijfgeld is slechts 5 euro per persoon. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. De presentator vuurt in totaal 100 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 10 categorieën.

De editie van 2017 was bijzonder geslaagd, met 18 deelnemende teams in een volle feesttent. De vragen bleken echter wel aan de pittige kant en daarom heeft de organisatie dit jaar gezorgd voor een iets minder hoog niveau. Zo blijft het ook leuk voor deelnemers die de reservekeeper van Almere City niet kunnen oplepelen.

Hall of fame:
2015: Team Herman
2016: N.v.t.
2017: Die antwoord ga ik niet bevragen
2018: ?

Aanmelden voor de Dalfser VoetbalQuiz kan via het inschrijfformulier of via pr@svdalfsen.nl. Dit emailadres is ook bereikbaar voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.