inmind viert 10 jarig bestaan

Inmind is er voor de modebewuste vrouw, casual, sportief en goed gekleed. Uiteraard beschikt de zaak ook over een uitgebreide jeanscollectie. De zaak startte aan de Marktstraat 3 in Raalte, maar verhuisde in 2016 naar het pand tussen Ter Haar Mode en Knock Knock Jeansstore. Hierdoor is er een open structuur ontstaan met 1.000 vierkante meter modebeleving voor dames en heren. “Nog steeds vinden we het prettig om klanten tevreden en het liefst met een glimlach de deur uit te laten gaan”, zegt Ellen ter Haar van Inmind. “Graag willen we ons 10-jarig bestaan vieren met onze klanten.”

De acties begonnen op donderdag 6 september met tien dagen 10 procent kassakorting bij Inmind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.