informatiebijeenkomsten asbestdaken

Al vanaf 1993 mag asbest niet meer worden gebruikt. Na 30 jaar verweert een asbestdak. Weersinvloeden zoals storm en hagel versnellen dit proces. Er komen dan kleine asbestvezels vrij in de buitenlucht. Deze kunnen bij een bepaalde mate van blootstelling schadelijk zijn voor uw gezondheid en voor het milieu. Dat is ook het geval als een asbestplaat beschadigd raakt door een stuk af te breken, te schuren of door brand. Dit brengt risico’s met zich mee. 

Tijdens de bijeenkomsten horen inwoners meer over het belang van het vervangen van het dak, hoe dit moet worden aangepakt en wie daarbij kan helpen (ondernemers of samenwerkingspartijen), eventuele subsidies en regelingen, duurzame middelen zoals zonnepanelen en mogelijkheden om dakvervanging te betalen.

• Bijeenkomst voor particulieren, 13 september om 19.30 uur in het Holstohus, Olst
• Bijeenkomst voor ondernemers, 27 september om 19.30 uur bij zalencentrum Logtenberg, Boerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.