Home / archiefcentraal / informatieavond in langhuus over kerk en israelwerk

Ds. Reinier Gosker uit De Wijk verzorgt op dinsdag 11 september een avond in ’t Langhuus in Wijhe over het Kerk- en Israëlwerk van de Protestantse Kerk Nederland. Dit naar aanleiding van de expositie ‘Al waren onze monden vol van zang’, die afgelopen zomer te zien was in de Nicolaaskerk.

informatieavond in langhuus over kerk en israelwerk

Gosker biedt onder andere een kijkje in de keuken van de redactie van het magazine ‘Kerk & Israël onderweg’. De twaalf composities die op de tentoonstelling te zien waren, zijn die avond ook te bezichtigen. Die vormen samen een verhaal waarin men zijn of haar eigen levensverhaal kan teruglezen. Het programma duurt van 20.00 tot 21.45 uur.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.