Home / archiefcentraal / infomiddagen in olst en boerhaar over zorg

ANBO Dichtbij en KBO/PCOB Olst-Wijhe houden op donderdag 6 en woensdag 12 september infomiddagen over langdurige zorg. De bezoekers worden in samenwerking met het Zorgkantoor Midden Salland uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn.

infomiddagen in olst en boerhaar over zorg

De infomiddag op donderdag 6 september vindt plaats in het Holstohus; die op woensdag 12 september in Zaal Logtenberg op de Boerhaar. Het programma duurt beide middagen van 14.00 tot 16.30 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis (inclusief een kopje koffie/thee). In de pauzes is er nog een verrassing.

Lees ook

‘Rally is meest pure vorm van autosport die er is’

Theo Engels uit Mariënheem sinds kort voorzitter van Hellendoorn Rally en Zuiderzeerally MARIËNHEEM – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.