infobijeenkomst in lemele over reizen met openbaar vervoer

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig of moet men een kaartje kopen bij de kaartautomaat. Voor senioren is het soms lastig om hier mee om te gaan, omdat ze niet weten hoe de OV-chipkaart of de kaartautomaat werkt.

Tijdens de informatieavond wordt er antwoord gegeven op vragen die er zijn. Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst krijgen de senioren een uitnodiging voor het maken van een proefreisje om zo de kaartautomaat en de OV chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat.

De bijeenkomst in De Schakel duurt op 9 oktober van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 9.45 uur staan koffie en thee klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.