inbrekers slaan toe in raalte en proberen het in heeten

Tussen 20.45 en 22.15 uur zijn spullen meegenomen uit een woning aan de Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte. Eerder die avond, tussen 17.00 en 21.15 uur, is ingebroken aan de Fazant in Raalte. Het is nog onbekend hoeveel daar is buitgemaakt.

Rond 20.40 uur vond een poging tot inbraak plaats aan de Horelmansweg in Heeten. Deze was echter niet succesvol. De bewoner betrapte twee getinte mannen, die geprobeerd hadden de achterdeur open te breken. Ze gingen er vandoor in een kleine personenauto.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Het is nog onduidelijk of er een verband is tussen de drie gevallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.