Home / archiefcentraal / in beeld diekdaegen wijhe supergezellig

“De drukst bezochte Diekdaegen in jaren”, zo omschrijft medeorganisator Jos van Duuren de afgelopen, 25e editie van het Wijhese dorpsfeest. “Er is geen enkele wanklank gevallen en we hadden schitterend mooi weer. Met name bij de activiteiten in Park Wijhezicht was het heel druk. Dat zal mede door het mooie weer zijn gekomen. Ik kan er kort over zijn: het was overal gewoon supergezellig!” Annet van Raalten schoot deze foto's afgelopen zaterdag bij de jaarlijkse Celtic Strongest Man-wedstrijd. Daar werkten meerdere krachtpatsers zich in het zweet.

in beeld diekdaegen wijhe supergezellig

Lees ook

Vroeger in Salland: De Leeren Lampe

LUTTENBERG – Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.