Home / archiefcentraal / ichthuskerk wil gemeente activeren

De Ichthuskerk in Lemele wil haar gemeenteleden in actie krijgen en benadert daarom het dorp met een flyer vol activiteiten. Mensen worden uitgedaagd om in kerkelijk verband met elkaar in gesprek te gaan over geloof en twijfels, samen te koken, te wandelen, te ontdekken, in gesprek te gaan, te klussen en/of creatief bezig te zijn.

ichthuskerk wil gemeente activeren

Het is de bedoeling om ‘smeulende kooltjes bij elkaar te vegen en zo een brandend vuur te krijgen’, zo laat de organisatie weten. De flyer wordt eind september persoonlijk bij ieder adres opgehaald. Meer weten over deze ‘durven doen en geloven’-actie? Neem dan contact op met Jenneke van Doesburg via doesburgjwvan@gmail.com of 0572-304017.

Lees ook

Geen uitkijktoren op de Luttenberg

LUTTENBERG – De bouw van een uitkijktoren op de Luttenberg gaat niet door. Het is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.