Home / archiefcentraal / huiskamerconcerten marjolein meijers in olst en wijhe

Stichting Theater Langs de IJssel wil de komende jaren twee keer per jaar huiskamerconcerten organiseren in Olst en Wijhe. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober komt Marjolein Meijers met haar concertprogramma ‘Van Berini tot Solex’ naar de gemeente. Op vrijdag 5 oktober treedt ze op in Galerie Brasserie 1703 in Wijhe; op zaterdag 6 oktober in Galerie van der Plas in Olst.

huiskamerconcerten marjolein meijers in olst en wijhe

In Van Berini tot Solex leiden Marjolein en haar muzikanten Walter en Onno Kuipers het publiek door Marjoleins muzikale leven. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe; afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. Van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek. Marjolein voorziet de liedjes van smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Marjolein Meijers is bekend als Annie van de Berini’s en An in An & Jan met Jan Rot of van het programma Solex. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Aanvang is beide keren om 20.30 uur. Publiek is welkom vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17 euro (leden van de Club van 100 en vrijwilligers 14 euro). De bedragen zijn inclusief koffie/thee. Zie verder www.marjoleinmeijers.nl. Kaarten reserveren is mogelijk via www.theaterlangsdeijssel.nl.

Stichting Theater langs de IJssel werkt aan veel meer activiteiten mee, zoals het Anton Pieck Spektakel op zaterdag 8 december in Olst en de IJsseltheaterfietstocht op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari volgen opnieuw twee huiskamerconcerten.

 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.