huiskamerconcerten marjolein meijers in olst en wijhe

In Van Berini tot Solex leiden Marjolein en haar muzikanten Walter en Onno Kuipers het publiek door Marjoleins muzikale leven. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe; afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. Van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek. Marjolein voorziet de liedjes van smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Marjolein Meijers is bekend als Annie van de Berini’s en An in An & Jan met Jan Rot of van het programma Solex. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Aanvang is beide keren om 20.30 uur. Publiek is welkom vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17 euro (leden van de Club van 100 en vrijwilligers 14 euro). De bedragen zijn inclusief koffie/thee. Zie verder staging2.marjoleinmeijers.nl. Kaarten reserveren is mogelijk via staging2.theaterlangsdeijssel.nl.

Stichting Theater langs de IJssel werkt aan veel meer activiteiten mee, zoals het Anton Pieck Spektakel op zaterdag 8 december in Olst en de IJsseltheaterfietstocht op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari volgen opnieuw twee huiskamerconcerten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.