hockeyinternationals komen naar raalte

Bij SportBSO InOranje Raalte, stond de hele maand september in het teken van het hockeyspel. Zo’n 60 kinderen hebben de afgelopen maand de basistechnieken van het hockeyspel geleerd. Dit was een mooie kennismaking met de sport voor de deelnemertjes van SportBSO InOranje. Voor Hockeyvereniging SMHC was het een perfecte gelegenheid om zich te profileren bij de Raalter basisschooljeugd. Om het samenwerkingssucces te vieren wordt er op 3 oktober een feestelijke afsluiting gehouden.  De jeugd sluit deze dag gezamenlijk met SMHC diverse hockeyclinics af. De Sportbso kinderen van InOranje en de F, E en D jeugd van SMHC krijgen een training van twee Oranje internationals. Na afloop is er de mogelijkheid om met de hockeytoppers op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Welke internationals er zullen komen is nog een verrassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.