henne neppelenbroek te gast in het cultureel cafe heino

Henne Neppelenbroek (1940) is een veelzijdige kunstenaar. Behalve kunstschilder is hij ook dichter. Als schilder ontleent hij invloed aan Duitse expressionisten. Hij werkt in acryl, met aquarel en maakt linosneden. Als dichter publiceerde hij een eigen bundel en daarnaast verscheen zijn werk in diverse bloemlezingen. Cultureel Café Heino is elke eerste dinsdag van de maand (van oktober tot april) van 14.30 tot 16.00 uur in de Bibliotheek, Van Sonsbeeckstraat 1, Heino. Aanmelden is niet nodig. Elke maand is er een nieuw thema, en een speciale gast: Kijk voor meer info op staging2.bibliotheeksalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.