Home / archiefcentraal / henne neppelenbroek te gast in het cultureel cafe heino

Henne Neppelenbroek is op dinsdag 2 oktober  te gast in het Cultureel Café Heino. 

henne neppelenbroek te gast in het cultureel cafe heino

Henne Neppelenbroek (1940) is een veelzijdige kunstenaar. Behalve kunstschilder is hij ook dichter. Als schilder ontleent hij invloed aan Duitse expressionisten. Hij werkt in acryl, met aquarel en maakt linosneden. Als dichter publiceerde hij een eigen bundel en daarnaast verscheen zijn werk in diverse bloemlezingen. Cultureel Café Heino is elke eerste dinsdag van de maand (van oktober tot april) van 14.30 tot 16.00 uur in de Bibliotheek, Van Sonsbeeckstraat 1, Heino. Aanmelden is niet nodig. Elke maand is er een nieuw thema, en een speciale gast: Kijk voor meer info op www.bibliotheeksalland.nl

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.