hendrik kooijmans van start als financieel adviseur in raalte

Hendrik krijgt ondersteuning van Nadine. Beide zijn ze lokaal betrokken bij diverse verenigingen en stichtingen, zoals het dorpsfeest van Okkenbroek. Hun streven is om op een prettige en duidelijke manier te helpen bij advies over financiële zaken. Denk daarbij onder andere aan: hypotheken, verzekeringen, pensioen, financiële dienstverlening en advies bij scheiding. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Hendrik terecht voor financieel advies.

Als één van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners in Nederland werkt Van Bruggen Adviesgroep (ook bekend van het RTL4-programma TV Makelaar: Mission Impossible) samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Iedereen is welkom aan de Molenhof 18 in Raalte (boven de Dirk van de Broek). Direct een persoonlijke kennismaking? Ook dat is mogelijk. U kunt direct een afspraak maken door te bellen met 0800 1800 of 0572-745 680.

Liever eerst wat informatie? Kijk dan op staging2.vanbruggen.nl/raalte

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.