heino maakt zich op voor spectaculaire autorodeo

Foto: Maeike Blauw

“Het terrein is kurk droog, dus het zal weer een mooi stoffig spektakel worden,” vertelt Emiel Roelofs van de organisatie. “We hebben zaterdag ongeveer 60 en zondag ongeveer 90 auto’s die zich in de arena gaan begeven.” Dit jaar heeft de rodeocommissie een nieuwe sponsor R&M kantoor- en designmeubilair uit Raalte weten te strikken. R & M volgt daarmee Dabeko uit Dalfsen op die ruim 10 jaar hoofdsponsor van het evenement is geweest.

De aanvang van het spectaculaire zaterdagprogramma is om 14.00 uur en de aanvang van de autorodeo is zondag 13.00 uur aan de Rozendaelseweg 26a in Heino. Tussen bedrijven door is er muziek en voor de kinderen een heuse springkussen. De entree bedraagt op beide dagen 5 euro en kinderen tot 12 jaar half geld. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kun je contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com of kijk op staging2.sokkestoppers.nl