heino begint bekertoernooi met verrassende nederlaag

Onder een heerlijke nazomerzon zag het publiek een gelijkopgaande eerste helft. Daarin gebeurde niet al te veel voor de beide doelen. Heino was één keer gevaarlijk met een schot dat van dichtbij over vloog, terwijl Jeroen Kamphuis namens Dalfsen aan de andere kant doelman Robin Keizer op zijn pad vond.

In de tweede helft koos Dalfsen ervoor om wat verder van het eigen doel af te spelen. Dat leidde tot meer ruimte op het veld en kansen aan beide kanten. Net toen Heino wat meer aanspraak op de openingstreffer begonnen te maken, viel de treffer voor de thuisploeg. Gijs Wiltvank profiteerde van een misverstand in de groenwitte defensie en werkte de 1-0 binnen.

Twintig minuten voor tijd kon Dalfsen opnieuw juichen. Rechtsback Fernandez Pruik vond met een afgemeten voorzet de geheel vrijstaande Jeroen Kamphuis, die bij de tweede paal raak schoot. In de slotfase ging Heino nog wel op jacht naar de aansluitingstreffer, maar de sterk keepende Mark Knol hield zijn doel schoon.

In de bekerpoule blijft Heino nog puntloos, evenals Overwetering. De ploeg uit Olst verloor zaterdag met 3-0 van ASC’62. Komende zaterdag is het Heino – ASC’62 en op zondag speelt Dalfsen uit tegen Overwetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.