groots indoor tuigpaardenevenement met spectaculaire springshow in hellendoorn

De paarden komen aangespannen en onder het zadel in de baan. Vooral wanneer de KWPN goedgekeurde tuigpaarddekhengsten met elkaar de strijd aangaan zal het spannend worden. Ook de oefenrubriek voor jonge tuigpaarden zal de volle aandacht van het publiek krijgen. De wedstrijd wordt afgewisseld met diverse shows, die ook de niet-paardenkenners zal aanspreken.

Omdat de jeugd de toekomst heeft, zijn er de mini’s. Dit zijn kinderen tot 10 jaar, die verkleed, met hun pony voor de wagen in de baan verschijnen. En er is een spectaculaire verrassingshow, die alles te maken heeft met tuigpaarden, springen en koetsen. Ook enkele personen uit het publiek kunnen hieraan deelnemen.Aan het eind van de avond strijden de winnaars van de rubrieken om de grote prijs van Hellendoorn. Om het feest compleet te maken is er muziek. De entree is gratis.

De manege is te vinden aan de Pastoor Rientjestraat 85 in Hellendoorn. Het evenement duurt van 17.00 tot ongeveer 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.