Home / archiefcentraal / groots indoor tuigpaardenevenement met spectaculaire springshow in hellendoorn

Op zaterdag 22 september 2018 vanaf 17 uur organiseert menclub de Helderse Voerluu een indoorconcours voor tuigpaarden en hackney's. Er is volop ingeschreven voor deze eerste editie van dit grootse evenement. Er zijn maar liefst veertien wedstrijdrubrieken.

groots indoor tuigpaardenevenement met spectaculaire springshow in hellendoorn

De paarden komen aangespannen en onder het zadel in de baan. Vooral wanneer de KWPN goedgekeurde tuigpaarddekhengsten met elkaar de strijd aangaan zal het spannend worden. Ook de oefenrubriek voor jonge tuigpaarden zal de volle aandacht van het publiek krijgen. De wedstrijd wordt afgewisseld met diverse shows, die ook de niet-paardenkenners zal aanspreken.

Omdat de jeugd de toekomst heeft, zijn er de mini’s. Dit zijn kinderen tot 10 jaar, die verkleed, met hun pony voor de wagen in de baan verschijnen. En er is een spectaculaire verrassingshow, die alles te maken heeft met tuigpaarden, springen en koetsen. Ook enkele personen uit het publiek kunnen hieraan deelnemen.Aan het eind van de avond strijden de winnaars van de rubrieken om de grote prijs van Hellendoorn. Om het feest compleet te maken is er muziek. De entree is gratis.

De manege is te vinden aan de Pastoor Rientjestraat 85 in Hellendoorn. Het evenement duurt van 17.00 tot ongeveer 22.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.